Schilderijen-webwinkel

Welkom

Schilderijen bestaan al zolang er mensen bestaan en in de loop der eeuwen zijn er al heel wat mooie en minder mooie schilderijen gemaakt.Wij kennen natuurlijk een aantal wereldberoemde kunstschilders die in staat waren prachtige zeer realistische schilderijen te maken.De meeste van deze schilderijen zijn nu nog te zien in de verschillende musea.Heden ten dage worden er nog steeds prachtige schilderijen gemaakt door heel veel kunstschilders.De stijl van de hedendaagse schilderijen zijn meestal wel iets anders dan vroeger.Werd er vroeger veel met olieverf geschilderd op bijvoorbeeld linnen tegenwoordig wordt er vaak met acrylverf geschilderd op canvasdoek.Ook de stijl is veel moderner en hipper geworden.Denk maar eens aan de vele abstracte schilderijen met felle moderne kleuren.En de zijkanten van het doek worden nu meestal ook beschilderd zodat er geen lijst om hoeft.Hier laten wij U nu een aantal voorbeelden zien van moderne hippe en ook zeker aparte schilderijen welke zijn gemaakt door jong hippe kunstschilders.

Birchwood

(22) Dit schilderij heet "Birchwood" en is geschilderd door de kunstenaar Ines. Het doek is ook gesigneerd. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. De boomstammen zijn dikkere aangezet zodat er een 3D effect ontstaat. Echt een juweeltje voor diegene die van de natuur houd.

naar de website

My Best Friends

Een prachtig abstract geschilderd canvasschilderij met als thema "twee vriendinnen" Op de afbeelding drinken de dames samen een glas wijn.Dit prachtige kunstwerk is gemaakt door de Nederlandse kunstenares Irina die het werk ook heeft gesigneerd.

naar de website

Groot Vierluik

Hier ziet U een groot vierluik-schilderij met vier aparte abstract geschilderde gezichten. De kunstenaar heeft deze gezichten gemaakt door middel van een aantal dunne witte lijntjes acrylverf aan te brengen op de donkerkleurige achtergrond. Het lijkt een eenvoudige beschildering maar niets is minder waar.Het is echt een top-schilderij gemaakt door een echte ervaren kunstschilder.

naar de website

True Love

(22) De kunstenaar Irina schilderde en signeerde dit doek in pop-art stijl en het draagt de mooie naam "True love" Prachtige heldere geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Afmeting 80x80 cm

naar de website

Summertime

(22) Een langwerpig schilderij om een smalle muur wat op te vrolijken. Geschilderd en gesigneerd door Ines. Thema een veld met zomerbloemen onder de blauwe hemel. De afmeting van dit schilderij wat de toepasselijke naam heeft "Summertimes" is 50x120 cm

naar de website

Boeddha-schilderij

De meeste Boeddha schilderijen zien er saai uit met vaak een grijze of lichtbruine kleur.Dit boeddha-kunstschilderij is voorzien van mooie pastelkleuren waardoor het direct een heel ander aanzien krijgt.Het is duidelijk het werk van een vakman.

naar de website

April

(22) Om je muur te versieren met dit schilderij wat de naam "April" draagt is een ware lust voor het oog. Het thema is een verliefd stelletje wandelend met hun hondje in de ontluikende lente. Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Tree of Live

Hier ziet U een abstract geschilderd kunstschilderij met als thema een boom met vruchten.Schilderijen zien wij wel vaker op canvasdoek echter dit is wel een heel bijzonder exemplaar met al die mooie kleuren van zowel de achtergrond als de vruchten van de boom.

naar de website

Stormy Ocean

Een bijzonder mooi en abstract geschilderd canvasschilderij.Het betreft een afbeelding van de oceaan vanaf het strand gezien.het werk is gemaakt met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Kleurrijk Abstract

Hier maakt U eens kennis met een bijzonder mooi abstract kleurrijk schilderij.Wat direct opvalt aan dit geweldige kunstschilderij is dat de kunstenaar voor elke kleur een behoorlijk groot vlak heeft gebruikt.

naar de website

The Cow

(22) (22) Dit schilderij komt uit de serie dieren die de kunstenaar Aleksandra heeft geschilderd. De kunstenaar heeft dit schilderij ook gesigneerd. Een koe in abstracte vorm vrolijk en blij kijkend. De afmeting is 80x80 cm. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek

naar de website

Binair Or not

(22) tweeluik geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Irina. Staat prachtig wanneer u een wanddecoratie zoekt voor een grote woonkamer of of kantoor. Modern thema in prachtige blauwe en oranje kleuren. De afmeting van het schilderij is 2 80x100 cm Geschilderd met acrylverf of canvasdoek. Opgespannen op houten frame.

naar de website

Cerisse

(22) De kunstenaar Aleksandra gaf dit schilderij van een abstracte vrouw "Cerisse" Ze schilderde het doek met acrylverf op canvasdoek en signeerde het daarna. Past perfect in een modern interieur. De zijkanten zijn mee geschilderd. De afmeting is 90x70 cm

naar de website

In Balance

(22) een 2-luik in extra groot formaat van 2 x 60x150 cm. Dit 2-luik draagt de naam "In Balance" en is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Inis. Geschilderde in herldere blauwe kleuren met als een thema een soort steenmannetjes die hun balans zoeken.

naar de website

Somewhere over the

(22) De titel van dit schilderij is "Somewhere over the" waarin verbinding centraal staat. Hij schilderde een brug die in het niets verdwijnt. Prachtige warme kleuren met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Drie Margrieten

Dit is niet zomaar een schilderij met drie bloemen.De afbeelding is zo mooi en perfect geschilderd dat de eenvoudige voorstelling een echt kunstwerk is geworden.Dit prachtige kunstschilderij is gemaakt door een Nederlandse top kunstenaar.

naar de website

Bird's song

(22) Dit doek draagt de naam "Bird's Song" en is geschilderd en gesigneerd door de Kunstenaar Aleksandra. Het thema een vogeltje om een tak in de ontluikende lentezon. De ondergrond is een prachtige kleur blauw die makkelijk met de lente verbonden kan worden. Afmeting van het schilderij is 80x80cm

naar de website

Backstage

(22) Een prachtige schilderij wat de naam "Backstage" draagt. Een bijna popart stijl van 3 personen die backstage gaan bij een concert. Mooie aardetinten met acrylverf op canvasdoek

naar de website

Rufus The Rooster

Een zeer opvallend vierkant canvasschilderij met een afbeelding van een fel gekleurde haan.De haan is geschilderd op een donkergrijze achtergrond.

naar de website

Vijf Vogels op Rij

Hier kijkt U naar een kunstschilderij met vijf fel gekleurde vogels op een rij.Het schilderij is erg kleurrijk en zo opvallend door zijn lichtblauwe achtergrond.

naar de website

Crazy Clouds

Een prachtig psychedelisch geschilderd kunstschilderij.Het werk is te herkennen aan zijn kleine en grote cirkels met de meest fantastische kleuren.De kunstschilder heeft die kleuren op een aparte geraffineerde manier weten te gebruiken om het schilderij een extra mooie en aparte uitstraling te geven.

naar de website

Complementary

Wanneer U op zoek bent naar een moderne wanddecoratie breng dan eens een bezoek aan de online galerie van kunst voor jou.Hier bieden een aantal geselecteerde kunstschilders hun werken aan.Ook dit prachtige abstract geschilderd kunstwerk kan U bestellen in de webwinkel van kunstvoorjou.nl

naar de website

Ocean Nightfall

(22) een half abstract schilderij geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Buttner met als thema zonsondergang boven de zee. De naam van dit schilderij is dus toepasselijk "Ocean Nightfall" De lichtblauwe en koperkleuren dragen bij aan de zonsondergang.

naar de website

A Tree of Hope

(22) Een rustgevend schilderij met als thema een abstracte boom in de volle bloei. Vandaar de toepasselijke naam "A Tree of Hope" geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Aleksandra. Afmeting 70x70 cm

naar de website

Oskar the Bleu

Een zeer modern en kleurrijk schilderij met een afmeting van meer dan anderhalve meter.U ziet een aantal dunne abstract geschilderde figuren op een bijna witte achtergrond.

naar de website

People

Dit grote kunstschilderij bestaat uit maar liefst negen delen.Het valt natuurlijk direct op dat er een canvasdoek bij is dat anders van kleur is.U kan de negen canvasdoeken in een blok of vierkant aan de muur hangen maar naast elkaar is natuurlijk ook altijd mogelijk.

naar de website

Happy Hour

Een prachtig en kleurrijk canvasschilderij met een cocktail drinkende dame als hoofdonderwerp.Het is vooral een opvallend schilderij wat natuurlijk door de vele moderne kleuren komt.Een schilderij als deze wordt ook vaak gebruikt als wanddecoratie in een horecazaak.

naar de website

Evening Walk

(22) Dit schilderij heeft een toepasselijk naam "Evening Walk" In de vroege avondschemer wandelen twee abstracte figuren in de stad. Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Composition

(22) Dit schilderij is in een kubistische stijl geschilderd een stilleven met een gitaar en muziekpapier. Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Irina. De afmeting is 100 x 80 cm. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek in prachtige felle kleuren.

naar de website

Dogs Gone wild

Een erg kleurrijk en vooral vrolijk kunstschilderij met een aantal hondjes op een rij.Het is een abstract geschilderd doek met een uiterst modern uiterlijk.

naar de website

The Visitors

(22) een drieluik geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Aleksandra met als thema 3 menselijke figuren. Het 3 luik draagt dan ook de naam "The Visitors" Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Afmeting 3x 30x70 cm

naar de website

Tweeluik

Een erg leuk en grappig kunstschilderij bestaande uit twee vierkante canvasdoeken.U kijkt hier naar twee personen waarvan het hoofd is vervangen door een kop van een haan.

naar de website

Twee Rozen

Een bijzonder mooi en stijlvol geschilderd kunstwerk met een afbeelding van twee rozen.

naar de website

Wild Poppy

Wie van prachtige felrode bloemen houd vindt dit natuurlijk een prachtig schilderij.Wanneer deze dan ook nog eens precies in uw interieur past kan U dit kunstwerk mooi gebruiken als wanddecoratie in uw woning.

naar de website

Dreamland

(22) Een half abstract schilderij met de naam "Dreamland" geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Met als thema 3 bomen die er eventueel in uw dromen zo uit kunnen zien. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. De kleuren zijn schitterend groen, oranje, en paars op een blauwe achtergrond

naar de website

Picknick

(22) Dit drie-luik schilderij draagt de naam "Picknnick" De kunstenaar Ines heeft dit geschilderd en gesigneerd met als thema een graslandschap aan de rand van een meer een heerlijke plek om in de zomer een picknick te hebben. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. De afmeting is 3x 30x100 cm

naar de website

Sun Garden

(22) De kunstenaar Buttner heeft dit schilderij de naam "Sun Garden" gegeven. Dit schilderij is geschilderd met acrylverf op canvasdoek en gesigneerd. Het doek past perfect in een Bohemian stijl interieur. De hoofdkleuren zijn oranje, rood, bruin, geel, grijs en okergeel. Afmeting 80x60 cm

naar de website

Crazy Brushes

Dit is een drieluik schilderij waarop zo te zien een kleurenexplosie heeft plaats gevonden.Het zijn drie verticale panelen en door de overvloed aan kleuren is het kunstwerk heel opvallend.Dit kunstwerk voelt zich het beste thuis in een moderne woning.

naar de website

Tropical Mist

(22) Een wel heel bijzonder schilderij met als thema "Tropical Mist" geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Buttner. Met acrylverf op canvasdoek. Een prachtige abstracte stijl, waarbij je bijna het vocht van het regenwoud voelt. Afmeting 70 x 135 cm.

naar de website

Sandy Beach

(22) De kunstenaar Ines schilderde en signeerde dit prachtige zomerse schilderij met de naam "Sandy Beach" met acrylverf op canvasdoek. Een prachtig uitzicht vanaf de duinen over de blauwe zee. Afmeting 80x80cm

naar de website

Negen Luik

Dit negendelige kunstschilderij is op een aantal punten echt bijzonder.Als eerste valt op dat de negen canvasdoeken niet vierkant zijn maar rond.Verder is het kunstwerk erg opvallend door de overvloed aan kleuren.Het is een supermooi kunstwerk geworden met een hele moderne uitstraling.

naar de website

City Heat

(22) De kunstenaar schilderde en signeerde dit schilderij met de naam "City Heat" Een drieluik met als thema een stad in de zinderende zomerhitte. De hoofdkleuren rood en geel dragen daar aan bij. De afmeting van het schilderij is 3x 30x80 cm. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Night Life

Op dit canvasdoek heeft de kunstschilder een aantal bloemen in de nacht geschilderd.Het is een speciale schildertechniek om de geschilderde bloemen om een goede manier tot zijn recht te laten komen.

naar de website

Vrolijke vrienden

(22) een schilderij dat bestaat uit 9 delen van 30x30 cm. Leuk voor de kinderkamer. Geschilderd door de kunstenaar Aleksandra. ieder paneeltje heeft een eigen dierlijk vriendje. Heerlijk vrolijk en kleurrijk geschilderd met acrylverf op canvasdoek

naar de website

Colombus

(22) Houdt u van zeilboten en zee dan is dit schilderij met de naam "Colombus" iets voor u. Een prachtig modern schilderij met zeilschepen op een windstille zee. Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Buttner met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Mooi Haan

Hier ziet U een kunstschilderij van kunstenares Aleksandra.Het is een vierkant schilderij met een fel gekleurde haan op een lichtgrijze achtergrond.

naar de website

Landschapsschilderijen

Hier ziet U dat landschapsschilderijen helemaal nog niet uit zijn.Deze schilderijen worden nog steeds volop verkocht al is de uitstraling wel wat moderner dan vroeger.Ook dit is een mooi vierdelig landschapsschilderij.Het is geschilderd met acrylverf.

naar de website

Modern Canvasschilderij

U kijkt hier naar een prachtig geschilderd vierkant canvasschilderij gemaakt door top-kunstenares Ines.Zij is gespecialiseerd in het schilderen van abstracte en moderne kunstschilderijen.

naar de website

Together at Last

De kunstschilder heeft voor dit vijfluik schilderij heel weinig kleuren gebruikt.Juist daardoor heeft het schilderij ook wel een stijlvol uiterlijk gekregen.Op het middelste doek heeft de kunstschilder twee abstract geschilderde mensen aangebracht.

naar de website

Blue Garden

Bloemenschilderijen doen het nog steeds goed onder een gedeelte van het publiek.Dat is niet zo vreemd want de moderne kunstschilder weet hoe hij een kunstschilderij met bloemen op een mooie en perfecte manier kan schilderen.Tegenwoordig zie je ook veel bloemenschilderijen welke half abstract en half realistisch zijn geschilderd.

naar de website